Aanschaf nieuwe trailer

Ter uitbreiding van onze reinigingsmachines zijn wij nu trotse eigenaar van een nieuwe trailer. Deze trailer biedt nieuwe functionaliteiten waaronder de revolutionaire techniek om te reinigen met stoom onder hoge druk. De essentiële eigenschap van deze reinigingsmethode is dat stoom veel minder inslagkracht heeft dan water, waardoor de kans op beschadigingen minimaal is. Door te reinigen met +/- 150 °C stoom zullen alle organismen en sporen tot diep in het oppervlak worden gedood. Dankzij deze revolutionaire reinigingsmethode komen er geen chemische reinigingsmiddelen bij kijken.

Naast deze functie heeft onze trailer ook de mogelijkheid om onkruid te bestrijden met een heet watertechniek. Door onkruid te besproeien met heet water (99,5 °C) wordt de celstructuur vernietigd en wordt de plant tot in de wortel bestreden. Deze werkwijze ligt tot 30% hoger dan bij andere alternatieve methoden en zijn er tot 60% minder behandelingen nodig waardoor wij economisch gezien óók het beste alternatief kunnen bieden.

  • Geen chemie- en reinigingsmiddelen nodig;
  • Tot 60% waterbesparing dankzij deze verantwoorde reinigingsmethode;
  • Zeer lage CO2 emissie

Bovenstaande techniek kan toegepast worden op talloze ondergronden zoals natuursteen, baksteen, beton, hout, metalen, stucwerk etc. Daarnaast is onze nieuwe trailer te gebruiken voor allerlei verschillende diensten zoals gevelreiniging, dak– en terrasreiniging, het verwijderen van kauwgom en graffiti en het reinigen van hout en beton.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over onze reinigingsmethode of wellicht over een van onze andere diensten neem dan contact met ons op!