kauwgom verwijderen op straat met stoom

Kauwgom verwijderen in het straatbeeld

Sommige straten zitten er vol mee, witte en zwarte plekken op de bestrating. Kauwgom kom je bijna overal tegen zoals op straat, speeltuinen, bankjes, muurtjes in steegjes enzovoort. Helaas komt dit niet ten goede van het straatbeeld en blijft kauwgom makkelijk jaren zitten nadat het door iemand achtergelaten is. Kauwgom verwijderen is dan ook een noodzakelijk kwaad om het straatbeeld te verbeteren.

De effectiefste manier voor het verwijderen van kauwgom

Dankzij onze ongekende reinigingstechniek kunnen wij de kauwgom probleemloos verwijderen. Hydro Cleaning gebruikt de meest effectieve reinigingsmethode tegen de beste prijs. De methode die wij gebruiken is een stuk sneller dan andere methodes. Doordat wij geen gebruik maken van chemische middelen kunnen gevoelige oppervlakten ook door ons onder handen worden genomen.

Milieuvriendelijk en verantwoord

  • Geen chemie- en reinigingsmiddelen nodig;
  • Tot 60% waterbesparing dankzij onze reinigingsmethode;
  • Zeer lage CO2 emissie

Toepasbaar op verschillende ondergronden

Onze reinigingsmethode is op verschillende oppervlakte en objecten toe te passen zoals: straatstenen, natuursteen, beton, speeltoestellen, bankjes, kunststof enzovoort.

Waarom wij niet reinigen met koud water

Sommige gemeenten gebruiken een nog erg gedateerde techniek om de kauwgom te verwijderen van de straat, namelijk met een koud water onder hoge druk. Dit is één van de eerste technieken om kauwgom te verwijderen en werkt helaas niet altijd even goed. Door het gebruik van de hogedrukreiniger kunnen er resten kauwgom achterblijven of zal er een vlek aanwezig blijven op de bestrating. Daarnaast wordt de bestrating of gevel door de inslagkracht van het water licht beschadigd.

Wij kunnen kauwgom verwijderen in minder dan 2 seconden.

Duurzaam reinigen zonder chemie

Wij gebruiken een unieke reinigingsmethode dat gebruik maakt van stoom onder hoge druk. De essentiële eigenschap van onze reinigingsmethode is dat stoom veel minder inslagkracht heeft dan water, waardoor de kans op beschadigingen aan de bestrating minimaal is. Door de bestrating te reinigen met +/- 150 °C stoom zal de kauwgom in minder dan 2 seconden compleet verwijdert zijn.