Voorkom vochtproblemen

De oorzaak van vochtproblemen is veelal dat de gevel, het dak of bestrating niet goed bescherming kan bieden tegen hevige weersomstandigheden. Vooral in de herfst- en wintermaanden is het geen uitzondering dat het dagen achter elkaar kan regenen of de aanwezigheid van nachtvorst. Al deze weersomstandigheden zijn niet bevorderlijk voor bijvoorbeeld uw gevel of dak. Indien het voegwerk verzand is zal dit ook vocht vasthouden waardoor er vorstschade kan ontstaan en uw stenen doet scheuren. Bij gebrek aan onderhoud kan dit zelfs naar binnen slaan in uw pand of lekkage veroorzaken aan uw dak. Deze problemen kan voorkomen worden door het te impregneren.

Grondig reinigen

Voordat uw dak, gevel of bestrating wordt geconserveerd is het van essentieel belang dat deze eerst grondig gereinigd wordt. Hierbij wordt voorkomen dat er geen vuil zoals mos en algen tussen het oppervlak en het hydrofobeermiddel zit voor het beste resultaat. Niet alleen voor het hydrofoberen maar ook voor het reinigen wordt het aangeraden om een specialist in de arm te nemen.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Het hydrofoberen

Bij het hydrofoberen van het oppervlak zorgen wij ervoor dat er een beschermlaag wordt gespoten zodat het waterafstotend, – vuil- en brandwerend wordt. Zoals u zult begrijpen zal dit er voor zorgen dat er geen vocht meer in het oppervlak kan trekken zodat vochtproblemen verleden tijd worden. Daarnaast zal de kans op vorstschade aanzienlijk worden vermindert, het oppervlak zal langer schoner blijven waardoor er minder onderhoud aan nodig is. Echter, het hydrofobeermiddel is geen anti-algenmiddel en zal alg na verloop van tijd terugkeren. Het hydrofoberen is ter bescherming van de minerale ondergronden en om de levensduur hiervan te verbeteren.

Bent u milieubewust?

Dan bieden wij voor u de beste optie wat betreft impregneermiddelen. Wij gebruiken een milieuvriendelijk en beschermend impregneermiddel op waterbasis waardoor uw gevel, dak of terras makkelijk te onderhouden is. Na droging is het oppervlak olie-, vet- en waterwerend. Het materiaal reageert in de ondergrond onder aanwezigheid van luchtvochtigheid tot een waterafstotende UV- en weerbestendige structuur. Sluit niet op.