Reinigen van terrassen

Wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van een stralend terras zonder gebruik te maken van chemische middelen en zonder beschadigingen.

Meer informatie
houten vlonder na het reinigen

Reinigen houtwerk & vlonders

Op ten duur zal hout vergrijzen en is onderhoud noodzakelijk voor de levensduur en de uitstraling. Laat het hout er weer als nieuw uitzien met onze reinigingsmethode waarbij het hout onbeschadigd blijft.

Meer informatie
het reinigen van bestrating

Reinigen van bestrating

De bestrating heeft een hoop te leiden als gevolg van verschillende factoren. Het reinigen van de bestrating vraagt om deze reden periodiek uw aandacht zodat het er verzorgd uit blijft zien.

Meer informatie
stuk schoongespoten straat met kauwgom

Kauwgom verwijdering

Dankzij onze ongekende reinigingstechniek kunnen wij de kauwgom probleemloos verwijderen in minder dan 2 seconden zonder gebruik te maken van chemische middelen.

Meer informatie
bushokje met graffiti wordt gereinigd

Graffiti verwijderen & preventie

Door de muur te reinigen met +/- 150 °C stoom zal de verf van de graffiti worden opgelost. Dankzij deze revolutionaire reinigingsmethode komen er geen chemische reinigingsmiddelen bij kijken.

Meer informatie
Bestrating met onkruid ertussen

Onkruidbestrijding

Wij bieden het beste alternatief voor onkruidbestrijding als gevolg van het verbod op chemische onkruidbestrijding sinds 30 maart 2016.

Meer informatie

Dakreiniging & onderhoud

Laat uw dak reinigen om vochtproblemen te voorkomen en de uitstraling uw woning of pand aanzienlijk te verbeteren.

Meer informatie
Markies waarbij het verschil is te zien na het reinigen

Zonwering reinigen & beschermen

Bij Hydro Cleaning bent u bij het juiste adres voor het reinigen van zonweringen. Met onze zorgvuldige behandelmethode zal uw zonwering snel weer voor een frisse uitstraling zorgen.

Meer informatie
beton aan het reinigen

Reinigen van beton

Naast de kwaliteit en de levensduur van het beton is de uitstraling ook belangrijk. Dankzij onze reinigingsmethode zorgen wij ervoor dat het beton weer in originele staat teruggebracht wordt.

Meer informatie