het reinigen van bestrating

Het reinigen van bestrating

De bestrating heeft een hoop te leiden onder de weersomstandigheden, aanslag van groene alg en mossen, kauwgom en het verkeer. Door deze blootstelling komt de bestrating er op ten duur onverzorgd uit te zien en zal het ook verkleuren. Dit is zonde voor de uitstraling van bijvoorbeeld een winkelstraat of bedrijventerrein. Het reinigen van bestrating vraagt om deze reden periodiek uw aandacht zodat het er verzorgd uit blijft zien.

Uitstraling en levensduur

Naast de uitstraling van de bestrating verbetert het ook de levensduur. Slecht onderhouden bestrating, indien er geen actie ondernomen wordt, kan resulteren in blijvend verslechterde kwaliteit. Daarom is het van belang de bestrating regelmatig te laten reinigen door een professional zodat het weer de uitstraling krijgt die het verdient. Daarnaast wordt bij het reinigen van bestrating de kauwgom tegelijkertijd verwijdert dankzij onze reinigingsmethode.

Milieuvriendelijk en verantwoord

  • Geen chemie- en reinigingsmiddelen nodig;
  • Tot 60% waterbesparing dankzij onze reinigingsmethode;
  • Zeer lage CO2 emissie

Impregneren van straatwerk

Het is bij ons mogelijk om na het reinigen van het straatwerk deze te behandelen met een beschermend impregneermiddel. Wij gebruiken een milieuvriendelijk en beschermend impregneermiddel op waterbasis waardoor de bestrating makkelijk te onderhouden is. Na droging is het oppervlak olie-, vet- vuilafstotend en waterwerend. Meer informatie over onze impregneerbehandelingen leest u hier.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Duurzaam reinigen zonder chemie

Wij gebruiken een unieke reinigingsmethode dat gebruik maakt van stoom onder hoge druk. De essentiële eigenschap van onze reinigingsmethode is dat stoom veel minder inslagkracht heeft dan water, waardoor de kans op beschadigingen aan de bestrating minimaal is. Door de bestrating te reinigen met +/- 150 °C stoom zullen alle organismen en sporen tot diep in de bestrating worden gedood. Dankzij deze revolutionaire reinigingsmethode komen er geen chemische reinigingsmiddelen bij kijken.

Waarom wij niet reinigen met koud water

Door te reinigen met de harde inslagkracht van koud water onder hoge druk slijt uw bestrating veel harder waardoor het poreuzer wordt. Tegelijkertijd zullen de organismen en sporen niet allemaal gedood worden. Het gevolg hiervan is dat het straatwerk meer vocht vasthoudt zodat de organismen zich sneller nestelen in de bestrating. Hierdoor zal het straatwerk nog sneller groen uitslaan dan voorheen.