Verkleuring van uw terras

Na verloop van tijd zal uw terras verkleuren als gevolg van weersinvloeden, aanslag van groene alg en mossen. De organismen nestelen zich tot diep in het gesteente waardoor een grondige reiniging nodig is. Door deze verkleuring komt uw terras er onverzorgd uit te zien en is onderhoud nodig om uw terras weer in perfecte staat te laten verkeren.

Uitstraling en levensduur

Naast de uitstraling van uw terras verbetert het de levensduur van de bestrating. Slecht onderhouden bestrating, indien er geen actie ondernomen wordt, kan resulteren in blijvend verslechterde kwaliteit van uw bestrating. Daarom is het van belang uw bestrating regelmatig te laten reinigen door een professional zodat uw terras weer kan stralen.

Vakkundig reinigen

Uw terras door een professional vakkundig laten reinigen biedt vele voordelen. Wij reinigen uw terras met de grootste zorg én op een vakkundige en duurzame manier zonder gebruik van chemische middelen. Tijdens en na het reinigen van uw terrastegels besteden wij de grootste zorg aan uw omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat uw muren, schutting en ramen netjes en schoon worden achtergelaten.

Milieuvriendelijk en verantwoord

  • Geen chemie- en reinigingsmiddelen nodig;
  • Tot 60% waterbesparing dankzij onze verantwoorde reinigingsmethode;
  • Zeer lage CO2 emissie

Impregneren van uw terras

Het is bij ons mogelijk om na het reinigen van uw terras deze te behandelen met een beschermend impregneermiddel. Wij gebruiken een milieuvriendelijk en beschermend impregneermiddel op waterbasis waardoor uw terras makkelijk te onderhouden is. Na droging is het oppervlak olie-, vet- vuilafstotend en waterwerend. Meer informatie over onze impregneerbehandelingen leest u hier.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Waarom wij niet reinigen met koud water

Door te reinigen met de harde inslagkracht van koud water onder hoge druk slijt uw bestrating veel harder waardoor het poreuzer wordt. Tegelijkertijd zullen de organismen en sporen niet allemaal gedood worden. Het gevolg hiervan is dat het straatwerk meer vocht vasthoudt zodat de organismen zich sneller nestelen in de bestrating. Hierdoor zal uw terras nog sneller groen uitslaan.

Duurzaam reinigen zonder chemie

Wij gebruiken een unieke reinigingsmethode dat gebruik maakt van stoom onder hoge druk. De essentiële eigenschap van onze reinigingsmethode is dat stoom veel minder inslagkracht heeft dan water, waardoor de kans op beschadigingen aan uw terras minimaal is. Door uw terras te reinigen met +/- 150 °C stoom zullen alle organismen en sporen tot diep in uw bestrating worden gedood. Dankzij deze revolutionaire reinigingsmethode komen er geen chemische reinigingsmiddelen bij kijken.