Hydro Groep - Specialistische reiniging van damwanden en coating van verschillende ondergronden.

De essentie van gevelreiniging

De gevelbeplating van uw pand hebben te lijden onder de weersomstandigheden waaronder zure regen, wind en de vervuiling in de lucht. Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de uitstraling en levensduur van uw gevelbeplating zoals damwandprofiel. Het onderhouden van uw ondergrond is van essentieel belang om toekomstige permanente schade zoals corrosie en verkleuring te voorkomen. Gevelreiniging draagt om deze reden niet alleen bij aan de uitstraling maar behoudt ook de kwaliteit van uw gevel.

Uitstraling en levensduur

Naast dat gevelreiniging de uitstraling van uw pand flink verbetert draagt onderhoud ook bij aan de levensduur. Achterstallig onderhoud aan uw gevelbeplating kan, indien er geen onderhoud plaats zal vinden, resulteren in beschadigingen aan uw beplating. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de ondergrond permanent verkleurt en er corrosie plaatsvindt. Gevelreiniging is om deze reden een duurzame investering wat uw pand niet alleen een betere uitstraling geeft maar ook in waarde doet stijgen.

Laat uw pand beschermen

Wij adviseren om na het reinigen van uw gevelbeplating deze te conserveren met een beschermend impregnatiemiddel. Hiervoor gebruiken wij een milieuvriendelijk en beschermend conserveermiddel waardoor uw gevels makkelijker te onderhouden blijven. Na droging is het oppervlak olie-, vet- vuilafstotend en waterwerend. Het materiaal reageert in de ondergrond onder aanwezigheid van luchtvochtigheid tot een waterafstotende UV- en weerbestendige structuur. Meer informatie over onze conserveerbehandelingen leest u hier.

Advies op maat met rapportage

Alvorens wij een offerte opmaken is het mogelijk om tijdens de werkopname een aantal referentieproeven te zetten op eventueel verschillende ondergronden. Aan de hand van deze referentieproeven kunnen wij een advies uitbrengen met daarin verschillende reinigings- en conserveringsmethodieken welke op uw wensen zijn afgestemd. In deze rapportage houden wij rekening met verschillende factoren welke van invloed zijn op uw ondergrond zoals, het type ondergrond, de ligging van het object, de staat van de ondergrond, weersinvloeden, vuilbelasting en natuurlijk uw wensen in welke staat u uw ondergrond wilt hebben.

Aan de hand van deze factoren kunnen wij een kwaliteitsmeting doen welke wordt verwerkt in onderstaande.

Wij laten uw bedrijfspand of complex weer stralen.

Onze werkwijze

  • Hydro Cleaning voert indien nodig eerst een vrijblijvende inspectie uit bij het betrokken object om zo in kaart te brengen wat de wensen zijn van de opdrachtgever en welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd om de originele waardes te behalen. Onze deskundige medewerkers combineren deze gegevens om zo een goed advies en passende offerte uit te kunnen brengen. Indien nodig kunnen wij door middel van verschillende proefreferenties metingen doen en dit verwerken in een adviesrapportage.
  • Vervolgens plannen wij met u een afspraak in om uw gevelbeplating te laten reinigen.
  • Tijdens en na het reinigen besteden wij de grootste zorg voor uw omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat uw omgeving en ramen netjes en schoon worden achtergelaten en nemen wij onze benodigde materialen en eventuele afval weer mee.

Duurzaam en effectief

Wij werken met de meest geavanceerde producten van topkwaliteit om waardes te behalen om uw ondergrond te verduurzamen. Vooraf kunnen wij de conditie van uw ondergrond in kaart brengen door kwaliteitsmetingen te doen en dit te verwerken in een rapportage. Door deze grondige werkwijze kunnen wij een passend advies uitbrengen met daaraan ook een onderhoudsplan gekoppeld om uw ondergrond in topconditie te houden.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Periodiek onderhoud

Wij adviseren om de ondergronden op te nemen in een onderhoudsprogramma om de ondergrond en de reeds aangebrachte conservering in een zo optimale conditie te behouden. In overleg kunnen wij een dergelijk onderhoudsprogramma voor u opstellen en daarin adviseren en indien gewenst voor u uitvoeren. Het uitvoeren van een onderhoudsprogramma zal de technische en esthetische levensduur van de eventueel aangebrachte conservering significant positief beïnvloeden wat uw pand verduurzaamd.

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gevel er weer voor langere tijd stralend uit ziet. Wij werken op zowel contractbasis als het uitvoeren van incidentele opdrachten. Daarnaast helpen wij u met het maken van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP).

Wij verzorgen ook nieuwe voegen.